Over Ons

Wij zijn WagenPartners, betrokken specialisten die maximaal rendement uit uw wagenpark garanderen. Garanderen? Jazeker. We leggen resultaten vooraf vast in duidelijke afspraken. Met onze optimale service nemen we u alle zorgen uit handen. Onze slimme software geeft ons real-time inzicht in alle aspecten van uw wagenparkbeheer, dat wij gebruiken om continu bij te sturen. Zo realiseren we het maximale resultaat. En weet u precies waar u aan toe bent. Dat noemen wij data, inzicht, rendement.

Maak de potentie van mijn wagenpark inzichtelijk!
DATAINZICHTRENDEMENT

Data

Data – ze vormen voor ons de basis onder uw wagenparkbeheer. Van individuele kilometrages en benzineprijzen tot wet- en regelgeving en contractvormen – nu en in de toekomst. Alles wat er in de markt speelt heeft invloed op het rendement uit uw wagenpark. Daarom genereren wij een brede gegevensset die betrekking heeft op uw wagenparkbeheer. En beschikken we altijd over actuele kennis.

Inzicht

Al die data geven wij betekenis door ze te verbinden. Dat doen we vanuit onze expertise – opgebouwd tijdens onze jarenlange ervaring in de auto- en leasebranche– en met onze slimme software. Zo trekken we de juiste conclusies en stellen optimale autoregelingen op. Real-time managementinformatie gebruiken wij voor eerlijk advies en continue optimalisatie van uw wagenpark. Overzicht en inzicht maken dat data voor u gaan werken.

Rendement

Rendement is onze belangrijkste belofte. Daarom maken we vooraf duidelijke resultaatafspraken. Met onze transparante werkwijze garanderen we namelijk kostenbesparend, zorgeloos wagenparkbeheer. Daarvoor maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk, waarmee we voor u de beste deals sluiten. Inkoopvoordeel en de juiste borging zorgen voor kostenbeheersing en maximale besparing. En de voordelen? Die leggen we bij u als ondernemer. Zo maken wij onze belofte werkelijkheid. En kunt u zich focussen op uw core-business.

Uw WagenPartners

Ian Bodewes

Mijn naam is Ian Bodewes, al vanaf dat ik een kleine jongen was ben ik gek op auto’s en alles wat daarmee te maken heeft.

Ik heb mij sinds September 2019 bij WagenPartners aangesloten. Om echt van toegevoegde waarde te zijn voor het wagenpark van onze klanten. Of het nou gaat om koop, lease of andere invulling. Wij kunnen meer rendement halen uit het wagenpark, welke grote ook.

Het mooie vind ik nu dat we onze klanten echt kunnen helpen en ondersteunen, geen vraag is teveel en we kunnen bijna alles oplossen of verzorgen.

Martijn Roede

Het eerste woordje wat ik zei, letterlijk, was auto. Toch duurde het even voordat ik daadwerkelijk in de auto’s belande. Maar inmiddels heb ik ruim 17 jaar ervaring in de branche en kan ik zeggen dat ik een expert ben op dit gebied.

Deze expertise pas ik toe binnen WagenPartners waar ik het heel gaaf vind om ondernemers echt te ontzorgen op het gebied van wagenparkbeheer. Het geeft mij heel veel energie als ik ondernemers mag adviseren op alle vlakken die te maken hebben met het wagenpark en mobiliteit. Van beleidsadvies tot advies over de beste vorm van financieren. Nog steeds doen we dit vanuit onafhankelijke rol.

Onze Diensten
voor het MKB

Wagenparkbeheer

Wagenpark advies

Opstellen autoregeling