Terug naar het overzicht

UP learning: “WagenPartners is klantgericht en meedenkend”

BEDRIJF:UP learning
CONTACTPERSOON:Martin van den Broek
FUNCTIE:Directeur
DIENSTEN VAN WAGENPARTNERS:Quickscan autoregeling, wagenparkbeheer

UP learning helpt bedrijven om alles uit hun talenten te halen door ‘de ultieme mix van leren, kennisdeling en moderne technologie’ te creëren. Door veel vragen te stellen, leren ze hun klanten echt kennen. En zo creëren ze de beste -op maat- leeroplossingen voor bijvoorbeeld onboarding, opleiding & training of compliance. Om ook het maximale uit hun eigen wagenpark te halen, hebben ze de hulp van WagenPartners ingeschakeld. We spreken met opperhoofd Martin van den Broek over de samenwerking.

Van Quickscan tot volledig wagenparkbeheer

Met een gedateerde autoregeling ging UP learning op zoek naar een partij die hen kon adviseren op het gebied van het opstellen van een autoregeling. Want wat is nu standaard en is de huidige autoregeling conform de markt? Hiervoor is in 2017 de hulp van WagenPartners ingeschakeld. Martin vertelt hierover: “We hadden eigenlijk niet de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. Ik wilde onze autoregeling benchmarkten en kijken waarop we deze nog konden verbeteren. WagenPartners heeft ons hierbij geholpen met de Quickscan. Uit deze scan kwamen diverse punten die voor zowel de rijder als voor ons tot besparingen konden leiden. En dat is tot de dag van vandaag nog steeds het geval. WagenPartners doet wat ze beloven en daarom hebben we toch besloten om ook ons wagenpark te laten beheren door WagenPartners.”

Door de samenwerking met WagenPartners is niet alleen de autoregeling verbeterd, maar ook het wagenpark is veranderd. Martin: “We zijn duurzamer gaan rijden. Ongeveer een derde van ons wagenpark is nu elektrisch. Hierin heeft WagenPartners ons erg gestimuleerd; niet alleen milieutechnisch, maar ook qua kosten is het nu voordeliger voor ons.”

Expertise en korte lijnen

De samenwerking tussen WagenPartners en UP learning verloopt heel goed. Martin zegt hierover: “Er is vanaf het begin al een goede klik met Martijn. We weten elkaar snel te vinden wanneer er iets speelt en er heerst dezelfde familiaire cultuur als bij ons. Je wordt bij WagenPartners niet van het kastje naar de muur gestuurd, en je hoeft ook geen tickets in te schieten, maar je krijgt gelijk contact met een vast contactpersoon en er wordt echt meegedacht voor de beste oplossing. Zo hoef ik mij niet meer bezig te houden met het helpen zoeken naar de juiste auto, bij de juiste maatschappij. Ik word volledig ontzorgd en kan mij weer bezighouden met de dingen waar ik blij van word: ondernemen!”

Het resultaat: ontzorging en kostenbesparing

De belangrijkste resultaten van de samenwerking met WagenPartners zijn voor Martin de ontzorging en de kostenbesparing. Martin: “Dankzij de klantgerichtheid en het meedenken van WagenPartners zouden de mannen van mij echt een NPS-score van een tien krijgen. Sinds we samenwerken heb ik gewoon geen omkijken meer naar het wagenparkbeheer en de autoregeling. Ik hoef maar te bellen dat we een nieuwe leaseauto nodig hebben en ze gaan voor ons aan de slag. Dan merk je dat de behulpzaamheid en klantgerichtheid echt bij hen in het bloed zit. Dat waardeer ik enorm! Toen één van onze medewerkers graag een bepaald type elektrische auto op haar naam wilde stellen, bleek dat deze auto niet op tijd geleverd kon worden. WagenPartners is voor ons op zoek gegaan en heeft een goed alternatief voorgesteld. Een model waar we zelf niet snel aan gedacht hadden, maar waar ze nu wel heel blij mee is”.

Benieuwd wat WagenPartners voor uw
onderneming kan betekenen?

Vraag de Gratis
Quickscan aan

Onze QuickScan geeft een helder beeld van
waar u nu staat met het wagenparkbeheer en
waar verbeterpunten liggen.

Opstellen autoregeling

Andere
Klantverhalen

America Today en MS Mode: kostenefficiency verbeterd dankzij nieuwe autoregeling en wagenparkbeheer

WagenPartners heeft ons geholpen bij het opstellen en implementeren van een nieuwe autoregeling. Dankzij deze nieuwe regeling besparen we tijd en kosten

Staton Bouw realiseert flinke besparing dankzij structureel wagenparkbeheer

Maximaal rendement uit uw wagenparkbeheer; dat is de belofte die WagenPartners heeft waargemaakt bij Staton Bouw.

“De samenwerking is efficiënt en zakelijk”

De samenwerking is efficiënt en zakelijk, met oog voor de belangen van beide partijen.