Terug naar het overzicht

“De samenwerking was prettig en professioneel”

BEDRIJF:Arma Keukens en Sanitair
CONTACTPERSOON:Wouter Roordink
FUNCTIE:Bedrijfsleider
DIENSTEN VAN WAGENPARTNERS:Aankoopbegeleiding, Wagenpark Scan

OVER ARMA KEUKENS & SANITAIR

Wouter: “Arma keukens en Sanitair te Nunspeet is gespecialiseerd in het ontzorgen van de consument in het traject van aankoop tot oplevering van de keuken of badkamer. We verkopen keukens en badkamers maar hebben ook eigen monteurs in dienst die er voor zorgen dat de producten die we verkopen goed in de markt/ bij consument thuis geïnstalleerd worden.”

OVER WOUTER ROORDINK:

Wouter Roordink is bedrijfsleider van Arma keukens en sanitair. Momenteel meer dan 13 jaar werkzaam bij Arma. Op dit moment hebben zij meer dan 65 enthousiaste medewerkers.

WAAROM HEB JE EEN EXTERNE PARTIJ INGESCHAKELD?

“Het wagenpark (meer dan 30 bussen en auto’s) hebben we volledig in eigen beheer. Dit gaat prima en ik heb er goed zicht op. Voor mij was het een goede reden om een externe partij ook eens naar ons wagenpark te laten kijken, omdat we de laatste jaren stevig doorgroeien. De aantallen bussen wordt meer. Dan is het goed om een externe/onafhankelijke partij die verstand van zaken heeft hier naar te laten kijken. Deze kan dan, juist door de ervaring die zij hebben op dat gebied, een goed advies geven. We zijn nadat Martijn alles heeft uitgezocht bij het bestaande garagebedrijf gebleven, omdat we daarmee goed contact hebben. We hebben, met hulp van Martijn, met deze garage goede afspraken kunnen maken over het onderhoud van het wagenpark voor nu en voor de toekomst.”

WAAROM HEB JE SPECIFIEK VOOR WAGENPARTNERS GEKOZEN?

“Er was al wel eens vaker contact geweest met Martijn Roede, zeker ook de ervaring die hij heeft op gebied van auto’s/ bussen en het onderhoud hiervan. Ik had de voorkeur voor WagenPartners omdat zij geheel onafhankelijk zijn. Daardoor is er naar mijn mening een goed advies gegeven.”

HOE HEB JE DE SAMENWERKING ERVAREN?

“De samenwerking was prettig en professioneel.”

ZOU JE WAGENPARTNERS AANBEVELEN AAN ANDERE BEDRIJVEN?

Wouter: “Zeker! Als ondernemer hebben wij gelukkig meer verstand van keukens en sanitair, dan van bussen en auto’s. Dan is het goed, om door een bedrijf dat onafhankelijk is en verstand heeft van wagenparken naar je eigen wagenpark te laten kijken. Hier komen dan zaken uit waar jezelf vooraf nooit over hebt nagedacht of welke je gewoonweg niet weet.”

Benieuwd wat WagenPartners voor uw
onderneming kan betekenen?

Vraag de Gratis
Quickscan aan

Onze QuickScan geeft een helder beeld van
waar u nu staat met het wagenparkbeheer en
waar verbeterpunten liggen.

Opstellen autoregeling

Andere
Klantverhalen

America Today en MS Mode: kostenefficiency verbeterd dankzij nieuwe autoregeling en wagenparkbeheer

WagenPartners heeft ons geholpen bij het opstellen en implementeren van een nieuwe autoregeling. Dankzij deze nieuwe regeling besparen we tijd en kosten

UP learning: “WagenPartners is klantgericht en meedenkend”

Wagenpartners scoort voor mij een 10 op klantbeleving en ontzorging

Staton Bouw realiseert flinke besparing dankzij structureel wagenparkbeheer

Maximaal rendement uit uw wagenparkbeheer; dat is de belofte die WagenPartners heeft waargemaakt bij Staton Bouw.