Terug naar alle diensten

Wagenparkbeheer

Waarom zou u uw wagenparkbeheer uitbesteden?

 • Wij zorgen ervoor dat uw kosten dalen
 • Wij zorgen ervoor dat uw administratie veel tijd bespaart.
 • Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd snel antwoord krijgen
 • Wij voorzien u van alle relevante cijfers over uw wagenpark
 • Wij voorzien u van tactisch en strategisch advies
 • Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit

Het wagenpark is een forse kostenpost, hiermee vertellen wij u niets nieuws. Raar eigenlijk dat het in de meeste gevallen te weinig aandacht krijgt. Het is op dit moment geen prioriteit is een veel gehoorde uitspraak. Herkenbaar?

WAGENPARTNERS IN 50 SECONDEN

Quickscan aanvragen Plan 20 minuten demo

TIJD & GEDOE

Voor bedrijven waar het wagenpark te klein is om een fulltime wagenparkbeheerder met verstand van zaken in te huren wordt het wagenparkbeheer er altijd bijgedaan. Vaak is dit iemand van HR, de ondernemer zelf of iemand van inkoop.
Veel mensen ervaren het als een extra belasting omdat het niet tot hun kerntaken behoort. Daarnaast ontbreekt het in de meeste gevallen aan kennis en expertise waardoor het veel tijd en gedoe kost.

Wij zien dat de meeste bedrijven met 3 tot 4 leasemaatschappijen zaken doen om zo de prijzen scherp te houden. Of bedrijven kiezen voor 1 partij omdat ze dan maar 1 contactpersoon hebben.
Met andere woorden, je hebt met veel te veel partijen te maken of je koopt te duur in.

2 VLIEGEN IN 1 KLAP

Door het wagenpark uit te besteden los je beide problemen op. Aan de ene kant is WagenPartners het vaste aanspreekpunt, aan de andere kant zorgt WagenPartners ervoor dat leaseprijzen in de markt worden vergeleken en dat u de beste deal krijgt.

MEER DAN ALLEEN INKOOP

Maar wij doen meer dan alleen de inkoop. Want inkopen is geen wagenparkbeheer. Wij zorgen met onze geavanceerde software dat uw kosten niet onnodig hoog oplopen gedurende het gehele contract. Dit doen we door facturen te controleren (automatisch) en door proactief te letten op afwijkingen in de kilometrages en brandstofverbruik.

Naast het operationele beheer helpen wij u ook met het maken van tactisch en strategische keuzes. Het uitzoeken van vragen en het opstellen van tactisch/strategisch advies kost uw medewerker veel tijd. Daar komt nog bij dat de antwoorden en adviezen die u krijgt vaak afkomstig zijn van uw leverancier. Hoe bepaalt u uiteindelijk echt het beste is voor uw medewerkers en organisatie.

U steekt veel tijd en energie in uw organisatie, dat is de reden dat uw organisatie succesvol is. Wij steken veel tijd en energie in het wagenparkbeheer voor onze klanten. Dat is de reden dat voor hen de kosten dalen en medewerkerstevredenheid stijgt. Wilt u de volgende stap zetten in professionalisering van uw organisatie? Wij denken graag met u mee!

Download de voorbeeld autoregeling

en zie waar een goede
autoregeling aan moet voldoen.

Download voorbeeld autoregeling

Meer
informatie?

Bel Ian

Andere Diensten
voor het MKB

Doe de gratis QuickScan

 • Welke risico’s loopt u?
 • Waar liggen besparingskansen?
 • Waar kunt u verduurzamen?
 • Waar kan het duidelijker?
 • Hoe presteren uw leasebudgetten ten opzichte van de markt?

Aan de hand van de uitkomst van de QuickScan bepaalt u of er behoefte is aan ondersteuning bij het opstellen van de autoregeling.

Wat klanten zeggen: