Contact met
WagenPartners

Onze Gegevens

Tesselschadestraat 155
8023 BL Zwolle

Uw WagenPartners

Ian Bodewes

Mijn naam is Ian Bodewes, al vanaf dat ik een kleine jongen was ben ik gek op auto’s en alles wat daarmee te maken heeft.

Ik heb mij sinds September 2019 bij WagenPartners aangesloten. Om echt van toegevoegde waarde te zijn voor het wagenpark van onze klanten. Of het nou gaat om koop, lease of andere invulling. Wij kunnen meer rendement halen uit het wagenpark, welke grote ook.

Het mooie vind ik nu dat we onze klanten echt kunnen helpen en ondersteunen, geen vraag is teveel en we kunnen bijna alles oplossen of verzorgen.

Martijn Roede

Het eerste woordje wat ik zei, letterlijk, was auto. Toch duurde het even voordat ik daadwerkelijk in de auto’s belande. Maar inmiddels heb ik ruim 17 jaar ervaring in de branche en kan ik zeggen dat ik een expert ben op dit gebied.

Deze expertise pas ik toe binnen WagenPartners waar ik het heel gaaf vind om ondernemers echt te ontzorgen op het gebied van wagenparkbeheer. Het geeft mij heel veel energie als ik ondernemers mag adviseren op alle vlakken die te maken hebben met het wagenpark en mobiliteit. Van beleidsadvies tot advies over de beste vorm van financieren. Nog steeds doen we dit vanuit onafhankelijke rol.